voorpret begint hier!

Plattegronden

Voorpret

Vanaf 2013 is Château de Bussolles op vele plekken hersteld en op wezenlijke onderdelen gemoderniseerd, zonder daarbij de authentieke uitstraling van een Frans kasteel geweld aan te doen. De historische bijgebouwen bieden ruimte aan de Gîtes de Bussolles, de beheerderswoning en opslag. In en rondom het château zijn de voorzieningen dusdanig,  dat het heerlijk vertoeven is. Het kasteel is het gehele jaar open voor vakanties, huwelijken en feesten, vergaderingen, workshops en andere gelegenheden. Haal het beste uit je verblijf in het kasteel en krijg alvast een voorproefje van de indeling. 

 

Begane Grond …

De begane grond bestaat uit een grote eetkeuken met een open, praktisch kookgedeelte. De keuken is helemaal verbouwd. Verder vindt u beneden nog de oude kapel met TV, een biljartkamer met professionele snooker-tafel, twee ruime salons en een pokerkamer. Om aangenaam te vertoeven, dwalen door de gangen, je een prins(es) wanen, genieten van het uitzicht, lezen in de bibliotheek, pokeren, snooker, lekker koken en eten.

Eerste verdieping …

Slapen en badderen op deze verdieping met 6 chambres en 4 salles de bain: chambres en suite Agde, Bourge et Cannes. Respectievelijk de torenkamer, mastersuite en romantisch rode chambre met aangrenzend balkon en gezamenlijke salle de bain. Vervolgens de twee- tot driepersoons chambres Donjon, Eaubonne et Fontaine met drie aangrenzende bijbehorende salles de bain. 

Tweede verdieping …

Hier bevindend zich twee tweepersoons chambres met ieder een eigen salle de bain. Daarnaast treft u hier het walhalla aan voor kleine en grote kinderen: de speelzolder of playroom, voorzien van tafeltennis, darts, voetbaltafels, airhockey en veel speelgoed. Chambre Le Havre is privé gelegen in een eigen vleugel, met ruim uitzicht naar drie kanten. Grenoble is een heuse familiekamer met twee extra eenpersoonsbedden. Beiden met aangrenzende privé salle de bain.