Heb je een idee voor een workshop en training en vind je het fijn als de locatie ook ‘gewoon’ meedoet? Op het landgoed van Château de Bussolles bestaat de mogelijkheid om een gepersonaliseerd programma voor een groepsretraite te ontwerpen. Naast het bieden van een prachtige vakantiebestemming voor groepen tot 26 personen, kan het kasteel samen met de gîtes ook dienen als een inspirerende omgeving voor een retraite die gericht is op persoonlijke groei, teambuilding of wellness. 

Er zijn vele mogelijkheden waarmee we je kunnen ontzorgen:

  1. Op maat gemaakte retraites: Château de Bussolles biedt de mogelijkheid om op maat gemaakte retraites te organiseren die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en interesses van een groep. Of het nu gaat om een teambuilding-retraite voor een bedrijf, een spirituele retraite voor individuen of een wellness-retraite voor ontspanning en vernieuwing, het landgoed kan een perfecte setting bieden.
  2. Inspirerende omgeving: Het kasteel en de omliggende natuur bieden een sfeer van rust en schoonheid, wat de perfecte setting is voor een retraite. De serene omgeving helpt deelnemers om los te komen van de dagelijkse beslommeringen en zich te concentreren op hun persoonlijke groei en ontwikkeling.
  3. Faciliteiten voor retraite-activiteiten: Château de Bussolles beschikt over verschillende faciliteiten die kunnen worden gebruikt voor retraite-activiteiten, zoals meditatieruimtes, yoga-ruimtes, conferentie-salons en buitenruimtes voor teambuildingactiviteiten. Dit stelt groepen in staat om een gevarieerd en diepgaand programma te creëren dat afgestemd is op hun doelen en interesses.
  4. Begeleiding en ondersteuning: Je hosts Hans en Jacqueline kunnen indien gewenst ook begeleiding en ondersteuning bieden bij het organiseren van je retraite. Of het nu gaat om het regelen van workshops, het verzorgen van de coaching of het verzorgen van maaltijden die aansluiten bij specifieke dieetwensen, het team van Château de Bussolles staat klaar om je te helpen.
  5. Verbinding en samenhorigheid: Een verblijf in Château de Bussolles kan de banden tussen deelnemers versterken en een gevoel van samenhorigheid creëren. De gezamenlijke ervaring van een retraite in zo’n prachtige omgeving kan diepe en blijvende herinneringen achterlaten bij de deelnemers.

   Ben je op zoek naar naar een unieke en inspirerende locatie voor een gezamenlijke vakantie- en retraite-ervaring? Het landgoed biedt niet alleen een prachtige accommodatie, maar ook alle mogelijkheden om een diepgaande en betekenisvolle retraite-ervaring te creëren die je deelnemers nog lang bij zal blijven.