att zou je denken van het een verblijf in Chateau de Bussolles gecombineerd met een “Culinaire Verwennerij” ervaring ?Het kasteel biedt niet alleen een prachtige locatie voor een ontspannen vakantie of retraite, maar het kan ook dienen als de ideale plek om culinaire avonturen te beleven.

Een greep uit de mogelijkheden:

  1. Privéchef en gastronomische diners: Château de Bussolles biedt de mogelijkheid om een privéchef in te huren die speciaal voor jouw groep gastronomische diners bereidt. Geniet van de heerlijke Franse keuken, bereid met verse lokale ingrediënten, in de prachtige eetzaal van het kasteel. Dit voegt een extra vleugje luxe en exclusiviteit toe aan je vakantie-ervaring.
  2. Kookworkshops en culinaire activiteiten: Voor degenen die graag hun culinaire vaardigheden willen verbeteren, kan het kasteel ook kookworkshops en culinaire activiteiten organiseren. Leer van een ervaren chef-kok hoe je authentieke Franse gerechten kunt bereiden en neem je nieuwe kennis mee naar huis om indruk te maken op vrienden en familie.
  3. Wijnproeverijen en wijngaardbezoeken: De regio rondom Château de Bussolles staat bekend om zijn uitstekende wijnen. Het kasteel kan privé-wijnproeverijen regelen in samenwerking met lokale wijngaarden. Breng een bezoek aan schilderachtige wijngaarden zoals Cave coopérative Union des Vignerons, domaine Grosbot Barbara; Domaine de la Croix Arpin, Le Domaine Ray of Saint Verny Vignobles en leer meer over de Franse wijntradities terwijl je geniet van heerlijke wijnen.
  4. Lokale gastronomische tours: Verken de culinaire schatten van de omliggende streek met gastronomische tours. Bezoek lokale markten, kaasmakerijen en ambachtelijke bakkerijen om de smaken van Frankrijk echt te ervaren.
  5. Picknicks en outdoor diners: Naast de gastronomische diners in het kasteel, kun je ook genieten van picknicks en outdoor diners in de prachtige natuurtuin van Chateau de Bussolles. Laat je verrassen door de combinatie van lekker eten en de adembenemende natuurlijke omgeving.

   Met deze culinaire verwennerij ervaring die Château de Bussolles te bieden heeft, verzeker je je gezelschap van een unieke en onvergetelijke vakantie-ervaring. Het geeft je de kans om niet alleen te genieten van de prachtige accommodatie en de serene omgeving, maar ook om je smaakpapillen te verwennen met de heerlijke smaken van de Franse keuken.